3 kommentarer

Regn

Jodå, vi var på klubben och tränade igår kväll också. Vi åkte dit efter jobbet och jag körde igenom alla tre. Vädret var helt underbart. Ljummet och mulet, mitt favoritväder. Det märktes att det skulle bli regn men det var uppehåll så länge jag var där! Vi var helt själva och vid halv 8 tiden åkte vi hem. Då hade alla hundarna fått var sitt pass och en gemensam platsliggning. Och jag var nöjd! För dom är ju duktiga! Vi hann hem innan regnet började!

Leo och Carina!

Leo och Carina!

Idag lördag väckte Sexy mej klockan kvart över 7 och var hungrig! Det var bara att gå upp och ge dem mat. Efter en stund pratade jag med Carina och vi bestämde oss för att åka till skogen och lägga spår. Regnet gjorde lite uppehåll på morgonen men det var lika bra att ta på regnkläder och ta med byte. Jag har ju en tendens att blöta ner mig. Jag hann klippa lite nya spårpinnar och lägga ett spår till Tequila innan Carina kom. Och hon meddelade att även Texas och Leo skulle komma så det blev att lägga ett spår till honom då. Texas alltså!

Texas

Texas

Carina lade ett spår till Bonita medan jag lade spår till Texas. Och efter spåren skulle vi gå en runda i skogen så de 2 svarta fick ”stå över” idag.

Vi fikade och sedan släppte Carina på Tikkan. Japp – det var det bästa spåret någonsin av Tequila måste jag säga! Carina var ju också väldigt nöjd! Det är ju en fröjd att se den hunden!

Texas spårade riktigt bra trots att det var ett tag sedan sist och han fick plocka upp pinnen och vända sig mot Leo så att han skulle se att pinnen var funnen 🙂 Kul att se honom så himla duktig!

Bonita gjorde en gedigen insats idag också! Hon är så häftig! Spåret gick kanonbra! Jag har med vatten på spåret och hon tar gärna en klunk innan hon fortsätter. Måsta bara se till att hon inte klyver pinnen. Loss – bra – i den ordningen 🙂

Vi gick ner till Skärsjön efter spåren. Tequila och Meja simmade runt runt, drack vatten och njöt av det svala vattnet! Bonita var med och simmade efter pinnar. Sexy och Texas står hellre i vattnet och dricker. Dom är inte lika våghalsiga som de andra! Härlig dag med bra resultat! Tack Leo och Carina!

Annonser

3 comments on “Regn

  1. Det var inte igår. Tack för en trevlig stund.

  2. Tack för ännu en härlig dag i skogen.

  3. Vad kul när det går så bra för alla! Låter som en härlig dag! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: